Verzending en retouren

LEVERING

LEVERTIJD

Wij leveren in de meeste gevallen binnen 24 uur. Op werkdagen voor 15 uur bestelde artikelen gaan in de meeste gevallen nog dezelfde dag met de post mee - na betaling via iDeal of als de betaling bij ons op de rekening binnen is. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van verzending. Mochten de artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn dan ontvangt u ook daarvan een e-mail. Wij verzenden via TNT post. Over het algemeen bezorgt TNT de volgende werkdag.

Wilt u vooraf weten of wij een artikel op tijd kunnen leveren? Neem gerust even contact op.

TNT Post

Verzending geschiedt per TNT Post. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. We gaan bij de berekening van de verzendkosten uit van een adres binnen Nederland.

Buitenland

Voor levering naar landen buiten Nederland gelieve vooraf contact met ons op te nemen via e-mail.

Alles over Kinderen verpakt alle producten zorgvuldig voor verzending. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van artikelen, toegedaan door derden.

De levertijd is maximaal 14 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen en u de mogelijkheid bieden om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 10 dagen dagen teruggestort.

RETOURNEREN

Indien de aankoop onverhoopt niet aan uw wensen voldoet bestaat de mogelijkheid om te ruilen of te retourneren. Een retourzending zal steeds binnen 7 dagen na aflevering moeten plaatsvinden. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor kosten van de koper. Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen en in de oorspronkelijke verpakking aan ons te worden teruggestuurd.

Indien u liever geen vervangend artikel wenst te ontvangen, vermeld dan uw naam, uw rekeningnummer en plaatsnaam waar de rekening loopt. Het aankoopbedrag zal, met aftrek van de verzendkosten, binnen 10 dagen op uw rekening worden teruggestort.

Alles over Kinderen behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden. Beschadiging of verlies van producten tijdens de retourzending is voor rekening en risico van de klant.
Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Er zijn geen artikelbeoordelingen
osCommerce