Home    Tips&Blog     Prijsvragen     Vragen    

Kinderwens     Zwanger     Bevalling    Baby     Peuter     Kleuter     Overig

Copyright

Copyright Alles over Kinderen / Buro Webspin. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze site.

copyscape

Disclaimer

Deze site wordt op vrijwillige basis gemaakt en onderhouden en heeft een puur informatief karakter. De aangeboden informatie is voor een deel gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Hoewel de teksten met zorg zijn samengesteld kunnen wij op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie en zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op deze informatie.

Bij medische problemen raden wij altijd aan een arts of verloskundige te raadplegen.

Voor alle links op deze websites naar andere sites geldt dat wij geen enkele zeggenschap hebben over de linktekst, de vormgeving, eventuele inbreuk op geldende rechten, inclusief merk- en handelsnaamrechten en de inhoud van de gelinkte pagina's. Hierbij distantiëren wij ons uitdrukkelijk van alle linkteksten alsmede van de inhoud van de websites waarnaar op deze homepage verwezen wordt.

Alles over kinderen garandeert noch ondersteunt enig product of enige dienst genoemd op deze website.

Met dank aan / bronvermelding:

Onze eigen verloskundigen, artsen en medewerkers van het consultatiebureau, kraamhulpen en alle andere ouders die ons hun ervaringen hebben verteld. Talloze tijdschriften en bronnen op internet die we de afgelopen jaren hebben gelezen en waarvan de informatie tussen de oren is blijven zitten. Hieronder een lijstje van een aantal boeken de we als bron hebben gebruikt. Mochten we er toch nog wat vergeten zijn, laat het ons weten.

Boeken (onder meer):

Adverteren

Uw link of banner op onze site? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.